Haberler:

Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtabilirsiniz.

SOUNDHORUS şarkılarınızı iTunes, Spotify, Fizy vb. 200 e yakın dijital müzik platformu ve Youtube’a dağıtır, gelirlerinizi toplar ve aylık olarak size öder. Size yeni şarkılar üretmek için daha çok zaman kalır.

Şarkılarınızın haklarını SOUNDHORUS ile koruma altına alarak dijital müzik platformları ve YouTube üzerindeki tüm gelirlerinizi tek adreste toplayabilir, gelirlerinizi aylık olarak SOUNDHORUS üzerinden tahsil edebilirsiniz.

SOUNDHORUS müziğinizi iTunes, Spotify, Apple Muzik, YouTube, Shazam, Vevo, Amazon, Google Play Music, Muud, Tidal, Napster, Fizy, Deezer, Simfy Africa, Medianet, 7Digital, Slacker Radio gibi dünya çapında pek çok dijital müzik platformunda yayınlar, gelirlerinizi toplayarak size ulaştırır.

Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtın, müziğinizden para kazanın.

SOUNDHORUS bağımsız müzik platformu... Şarkılarınızı SOUNDHORUS ile tüm dijital müzik platformlarına dağıtın, müziğinizden para kazanın.

Siz de müziğinizi dijital müzik platformları üzerinden dünyaya dinletmek ve müziğinizden para kazanmak istiyorsanız hemen üye olun...

SOUNDHORUS, şarkılarınızı dijital müzik platformları ve YouTube'a dağıtır, gelirlerinizi toplayarak direkt olarak size öder. Bu sayede hiç bir yapımcı ve müzik şirketine ihtiyaç duymadan şarkılarınızı dünyaya dinletebilir, gelirlerinizi kendiniz tahsil edebilirsiniz.

GEMA’dan YZ Önerisi

Dünyanın önde gelen eser sahipleri meslek birliği GEMA yapay zeka müziklerinin lisanslanması konusunda yeni yaklaşım geliştiriyor.

GEMA’dan YZ Önerisi

Dünyanın önde gelen eser sahipleri meslek birliği GEMA yapay zeka müziklerinin lisanslanması konusunda yeni yaklaşım geliştiriyor.

Almanya eser sahipleri meslek birliği, lisanslamanın sadece YZ eğitimlerinde kullanılan müzikler için yapılmasının yetmediğini vurgulayarak, bu eğitim sonrasında oluşturulan ürünlerin gelirlerinin de kapsanması gerektiğini belirtti.

GEMA, eğitim için tek seferlik toplu ödemenin, elde edilebilecek gelirler göz önüne alındığında, eser sahiplerini tazmin etmek için yeterli olmadığını vurguladı.

Reeperbahn Festivalinde gerçekleşen bir oturumda konuşan GEMA temsilcileri tek seferlik eğitim yerine üretilen içerikten de pay alınması gerektiğini belirtse de bu lisanslamanın nasıl yapılacağı konusu net değil. Birinci seçenek YZ tarafından üretilen içeriğin oluşturulması için kullanılan eğitim içeriklerinin belirlenmesi ve buna göre gelir elde edilmesi ancak bunun gerçekleştirilmesi için YZ şirketlerinin nihai içeriğin girdilerini geriye doğru takip etmesi gerekiyor.

Bu yapılmazsa ikinci seçenek, yani tüm çıktılar için toplu bir lisans modeli geliştirilmesi söz konusu olabilir. Meslek birlikleri belirlenen oranda bir pay alarak bunu kendi belirleyecekleri yöntemle üyelerine dağıtabilirler. Ne var ki bu toptancı yaklaşım üyeler arasında bir adaletsizlik doğurabilecek gibi gözüküyor.

YZ lisanslanmasına ilişkin tartışmalar bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.

Kaynak: Müzik Analiz

SOUNDHORUS
Yönetici

Yardım